Problemen

Voor veel mensen is de term "prachtig probleem" volkomen onbegrijpelijk. Een probleem is iets dat vastbesloten genegeerd dient te worden, of zo snel mogelijk naar iemand anders doorgeschoven moet worden. Pas als deze mogelijkheden uitgeput zijn, zal -met tegenzin- een poging ondernomen worden om een probleem op te lossen.

geen probleem

...vastbesloten negeren..."

Welnu, deze pagina's zijn gewijd aan problemen. De armoede op de wereld, de uitblijvende wereldvrede alsmede de millieuvervuiling zullen vooralsnog niet aan de orde komen; daarentegen vind u hier damproblemen in overvloed. Als u niet weet hoe u een damprobleem moet aanpakken is er een Spoedcursus Damproblemen Oplossen Zonder Hoofdpijn beschikbaar. Wanneer u echter zelf een probleem wilt maken kunt u terecht bij de Cursus Componeren Zonder Schroeven Of Bouten.

Damproblemen worden door de auteur ergens gepubliceerd, waarna onmiddelijk de vergetelheid dreigt. Het is aan een beperkt aantal noeste archivarissen te danken dat damproblemen vastgelegd worden. Deze mensen nemen soms de moeite om hun collectie te publiceren, vaak in eigen beheer. Voor deze pagina's heb ik dankbaar (gelieve dit letterlijk te nemen) gebruik gemaakt van hun werk. Als een probleem hier voor het eerst openbaar gemaakt wordt, zal dit expliciet vermeld worden.